Vælg en side

Glidecreme er den ting mange glemmer, som gør sexlivet så meget bedre. 

Det er de færreste der husker at bruge glidecreme. Hvilket alt i alt er en skam, da det faktisk gør både sex og onani sjovere og mere behageligt. Det gælder også selvom du ikke bruger sexlegetøj. Glidecreme giver nemlig ikke kun glidevenlighed, det tilføjer også fugtighed til huden. Det kan være en stor fordel og forbedre legen, så den bliver mere intensiv og føles bedre. 

Glidecreme er et produkt der overordnet er delt op i 2 kategorier. Der er den vandbaserede glidecreme og der er den silikone baserede. Begge har fordele og ulemper så vi tager dem en ad gangen i første omgang.

Vandbaseret glidecreme

Den vandbaserede glidecreme er kort beskrevet, tykt vand. Det vil sige det er en tyk gel, der når den kommer på huden langsomt tilføjer fugt til huden. Samtidig med at den gør dette, vil den også forsvinde. Det er også den glidecreme du skal anvende hvis den skal bruges med silikone sexlegetøj. Dette tåler nemlig ikke en silikone baseret glidecreme. 

Silikone baseret glidecreme

Den silikone baserede glidecreme minder mere om en olie. Den har en mere fedtet konsistent og forbliver på huden. Den tilføjer også fugtighed til huden, men den trækker ikke i huden og forsvinder på samme måde. Dertil kommer også at den er mere drøj og giver en mere vedvarende effekt. Det kan ved sexlegetøj være ekstra godt, bare man husker at kombinere den med silikone sexlegetøj. En glidecreme med silikone er dertil også en helt fantastisk massageolie. Har man først prøvet den til massage, så smider man nok uden tvivl sin massageolie væk. Den giver en utrolig lækker overflade på huden og beholder sin glide effekt væsentlig længere. 

Derfor er den mest universelle glidecreme altid en silikone baseret. Den eneste undtagelse er hvis den skal bruges med sexlegetøj der har silikoneoverflade.