Vælg en side

Graviditet og moderskab bringer mange nye oplevelser, og en af dem er behovet for at amme din nyfødte. Mens amning er en naturlig proces, kan det nogle gange være udfordrende. Derfor er en Haakaa pumpe blevet mange mødres foretrukne valg. Lad os dykke ned i verdenen af Haakaa og forstå, hvorfor en Haakaa pumpe er en god ledsager for mange nye mødre.

 

Hvad er en Haakaa pumpe?

En Haakaa pumpe er en brystpumpe i silikone designet til at hjælpe mødre med at udmalke modermælk på en naturlig og komfortabel måde. I modsætning til traditionelle elektriske brystpumper eller for den sags skyld andre manuelle brystpumper, er Haakaa brystpumperne lavet af 100% fødevaresikker silikone, hvilket gør den blød, fleksibel og nem at bruge og ikke mindst uden skadelige kemikalier.

 

Fordelene ved en Haakaa pumpe

 1. Enkelhed: Haakaa pumpe har ingen komplicerede dele eller indstillinger. Den er manuel og virker ved brug af vakuum, og så er nem at bruge og rengøre.
 2. Komfort: Takket være dens bløde silikonemateriale, føles en Haakaa pumpe behagelig mod huden uden at forårsage irritation.
 3. Bærbarhed: Letvægt og kompakt design gør det nemt for mødre at tage Haakaa pumpen med på farten.
 4. Økonomisk: Haakaa pumpe er ofte langt billigere end mange elektriske brystpumper og har ikke brug for batterier eller strøm.

 

Hvorfor vælge en Haakaa pumpe?

En Haakaa pumpe tilbyder en hands-free løsning. Mens du ammer på den ene side, kan Haakaa pumpen placeres på den anden side for at udnytte den naturlige nedløbsrefleks. Dette betyder, at du effektivt kan samle overskydende mælk uden ekstra indsats.

 

Forskellige modeller af Haakaa pumpen

Selvom det grundlæggende design forbliver ens, har Haakaa introduceret forskellige modeller for at imødekomme forskellige behov:

 1. Haakaa brystpumpe generation 2: den laves i to størrelser; nemlig i 100 ml og 150 ml.
 2. Haakaa brystpumpe med blomsterstopper (også generation 2): Denne model er den samme som ovenstående og laves også i de to samme størrelser. Med denne model følger dog også et låg, som er en sød lille silikoneblomst, der fungerer som en stopper for at forhindre spild.

Til alle slags Haakaa brystpumper kan der dog tilkøbes tilbehør som fx låg, som passer til alle brystpumperne. Desuden findes der andre gode produkter fra Haakaa, som man som gravid og ammende mor vil have stor gavn af. Dette berører vi dog ikke i denne artikel, men vi lover, at vi udgiver en ny artikel, der omhandler disse uundværlige produkter.

 

Brug af Haakaa pumpe: Trin for trin

 1. Forberedelse: Sørg for, at både din Haakaa pumpe og dine hænder er rene.
 2. Positionering: Placer pumpen korrekt på dit bryst, så brystvorten er centreret i pumpens hals.
 3. Sug: Klem let på pumpens bund, og slip for at skabe et vakuum. Dette vil hjælpe med at trække mælken ud.
 4. Afkobling: Når du er færdig med at pumpe, bryd forsigtigt suget ved at klemme bunden af pumpen.
 5. Opbevaring: Du kan opbevare modermælken i din brystpumpe. Sæt låg på og sæt den i køleskabet. Du kan også vælge at overfør mælken til en opbevaringspose eller beholder egnet til formålet.

  

Forhandler af Haakaa brystpumper

Hvis du er på udkig efter forhandler, der tilbyder det største sortiment af Haakaa produkter, så er BabyRiget det rette sted for dig. Ikke kun forhandler de alle Haakaa brystpumper og mange andre produkter fra Haakaa, men de er også kendt for deres fremragende kundeservice og hurtige levering.

Med BabyRiget kan du være sikker på at få det bedste produkt til den mest konkurrencedygtige pris. Deres dedikerede team af eksperter er altid klar til at hjælpe og vejlede dig i din rejse mod moderskab.

 

Haakaa har hjulpet mange kvinder verden over

En Haakaa pumpe er en velsignelse for mange mødre, der søger en enkel, komfortabel og økonomisk løsning til udmalkning af modermælk. Med dens unikke design og funktionalitet er det let at se, hvorfor den er blevet et populært valg verden over og bliver anbefalet af mange danske jordemødre. Så hvis du er gravid og overvejer dine amningsmuligheder, kan en Haakaa pumpe være den perfekte ledsager for dig på denne smukke rejse.