Vælg en side

Vikarbureauer kan yde værdifulde tjenester inden for sundhedssektoren ved at stille midlertidige stillinger til rådighed for kvalificerede fagfolk som for eksempel sygeplejersker. Det er muligt at blive vikaransat sygeplejerske gennem et vikarbureau indenfor sundhed, og der er forskellige typer af roller, som du kan påtage dig afhængigt af din erfaring og dine kvalifikationer.

 

Stillinger hos vikarbureau indenfor sundhed

Den mest almindelige type stilling, der er tilgængelig for vikaransatte sygeplejersker, er stillingen som registreret sygeplejerske (RN). RN’er er ansvarlige for at overvåge og vurdere patienters helbred, administrere medicin og behandlingsplaner, føre nøjagtige journaler, rådføre sig med læger og andre medicinske eksperter, give patientuddannelse og rådgivning, udarbejde sundhedsplaner, hjælpe med forskningsaktiviteter, administrere personaleopgaver og meget mere.

Andre stillinger, der er tilgængelige for vikarsygeplejersker, omfatter certificerede sygeplejeassistenter (CNA’er), licenserede praktiske sygeplejersker (Licensed Practical Nurses) (LPN’er) og lægelige assistenter (MA’er).

CNA’er yder grundlæggende plejeydelser til patienter, f.eks. hjælper med at bade, klæde sig på, gå på toilettet, rede senge og hjælpe med at flytte patienterne ind og ud af sengen.

LPN’er er ansvarlige for den direkte pleje af patienter under tilsyn af en læge eller en sygeplejerske.

 

Fordele ved at være vikar hos et vikarbureau indenfor sundhed

En vikarstilling kan give dig en fremragende mulighed for at få værdifuld erfaring, samtidig med at det kan hjælpe dem, der har brug for din hjælp.

Uanset om du ønsker at påtage dig yderligere sygeplejeopgaver eller blot har brug for hjælp til at udfylde huller mellem permanente jobmuligheder, kan et vikarbureau indenfor sundhed være en fantastisk mulighed for dig.

Med de rette kvalifikationer og erfaring kan du få en positiv indflydelse på sundhedsvæsenet gennem vikarstillinger som sygeplejerske i sundhedssektoren. Om du vælger at gøre dette som fuldtidsansat eller som vikar er noget, som du selv må mærke efter. Der er fordele ved begge, så du har rig muligheden for at skræddersy den stilling, der giver bedst mening for dig.