Vælg en side

Hvis du drømmer om at komme til udlandet på et sundhedsfagligt ophold, er Try Medics den helt rette organisation for dig. Try Medics har i lang tid arbejdet med at sende unge danske til udlandet på praktikophold for enten studerende eller præ-studerende, og en af disse kan også være det helt rette valg for dig, der gerne vil en tur til udlandet for at blive klogere og få nogle nye og sjove oplevelser. 

 

Try Medics tilbyder praktikophold i udlandet inden for en lang række forskellige sundhedsfaglige fag, hvor du eksempelvis kan komme afsted inden for fag som: 

 

  • Læge
  • Tandlæge 
  • Jordemoder 
  • Sygeplejerske
  • Tandlæge
  • Fysioterapeut 

 

Udlandspraktik med Try Medics som studerende

Hvis du studerer på en sundhedsfaglig uddannelse, har du rig mulighed for at komme i praktik i løbet af din uddannelse. Her giver praktikken dig unik mulighed for at prøve kræfter med den virkelige verden inden for det fag, du studerer, og praktik er derfor en vigtig del af enhver sundhedsfaglig uddannelse. 

 

Men vidste du, at du også har mulighed for at tage denne praktik i udlandet? Med Try Medics kan du gøre et godkendt udlandsophold til en del af dine studier, og det kan således være det helt rette valg for dig, der søger nye opleveler og andre udfordringer end dem, du kan få hjemme i Danmark. 

 

Du kan eksempelvis komme til et U-land, hvor du vil blive kastet helt ud af din comfort zone, så du vil udvikle dig på et personlig plan, mens du på samme tid vil blive klæde rigtig godt på rent fagligt. 

 

Under et udlandsophold med Try Medics vil du blive en del af hverdagen på et hospital, hvor du vil følge en mentor, der vil dele ud af sin erfaring og gøre dig til en del af det daglige arbejde, så du vil få unik erfaring med, hvordan et udenlandsk sundhedssystem fungerer. 

 

Derfor vil du vende hjem til Danmark efter endt udlandsophold med nogle helt nye kompetencer og nogle helt andre indsigter, end du havde før, og det er noget, der vil gavne dig i dine fortsatte studier og i din karriere generelt. 

 

Observationspraktik for dig der skal vælge studieretning 

Hvis du har afsluttet en gymnasial uddannelse og så småt er begyndt at kigge på dine muligheder for videregående uddannelser, er du måske stødt ind i et problem: hvordan skal du dog vælge blandt de mange muligheder, når du aldrig har prøvet nogle af dem? 

 

Netop dette problem kan Try Medics hjælpe dig med at løse, da de giver dig mulighed for at komme i observationspraktik som præ-studerende. 

 

Her får du mulighed for at få unik indsigt og erfaring med det fag, du påtænker at studere, og det er derfor den bedste måde at forberede sig til et studievalg på. 

 

Med Try Medics kan du få afstemt dine forventninger med den virkelige verden, så du kan træffe den store beslutning om uddannelsesvalg på et oplyst grundlag, så du ikke kommer til at fortryde din beslutning på et senere tidspunkt.