Vælg en side

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud indtages for at få ekstra næringsstoffer, kan være via piller, pulver, væsker eller andet. Disse ting indeholder nærringsstoffer som mineraler og vitaminer der er godt for at holde en sund kost. Nyttig viden er at glucosamin til heste bliver benyttet som et supplement for at forbedre hestens livskvalitet. 

Hvorfor er det vigtigt at indtage kosttilskud?

Det er vigtigt at indtage kosttilskud, fordi alle mennesker har brug for nærringstoffer, men det ikke er alle der får intaget nok i løbet af en dag. Dette kan være fordi de ikke indtager nok fødevarer, har en ubalanceret kost eller pga fordøjelsesproblemer. Hertil hjælper kosttilskud med at tilføje de vigtige ting man mangler i sin kost. 

Kan kosttilskud erstatte sund kost?

Kosttilskud er til for at skabe en balanceret kost men kan ikke erstatte en sund kost, det er kun et supplement til ens nuværende sunde kost. Det er bedst at få ens næringsstoffer fra fødevarer, da der her er forskellige næringsstoffer, der skaber en sund kost. Hvis man skal indtage kosttilskud afhænger det ofte af ens alder, livsstil og kostvaner, for hvis du allerede får en sund kost, er det ikke nødvendigt at indtage kosttilskud.